Kamu, kamu hátán, kinek higgyen az ember?

Hogyan lehetséges, hogy önmagukat okosnak  és tisztánlátó orvosoknak gondoló emberek bedőlnek ócska kanalas trükköknek?

Józan ésszel : Ha egy ampulla oltóanyagban, akkora mennyiségű mágneses anyag lenne, hogy az a testben szétoszolva is fémtárgyakat tapasszon a testünkhöz, kiváncsi lennék, hogy egy doboz, vagy egy raklapnyi ampulla, miért nem tapad hozzá a repülő oldalához, vagy a villás emelőhöz. (Ez esetben jókat röhöghetnénk. hogy az elszállításra váró oltóanyagot nem tudják kihozni a gyárból, mivel hozzátapadna a földhöz, vagy a kerítéshez.  Láthatnánk videókat arról is, ahogyan elhalad egy szállítmány merőkanál és vele szemben egy kamion oltóanyag, s amint feltapadnak a repülő merőkanalak a szerencsétlen oltóanyagszállító konténer oldalára.

A másik véglet, a tudományos eredményeket hajszoló elvakult kutatók, és az őket ajnározó mainstream médiák. Színes beszámolók grafikák, a soha nem látott kovid vírusokról. Mutánsokról, fantasztikus áttörésekről.

Az elmúlt 20 évben, a csodálatos mRNS alapú rákgyógyszerekről, a klímaváltozást okozó tehén fingról. A 3 méteres mellékhatásokat felsoroló mellékletekről, csodagyógyszereikről.

Ezekről a tudósokról is  elmondható, hogy egy agyrém az egész tevékenységük. Persze ők nem összesküvés elmélet hívők. Ők azt hiszik, ők a világmegváltói, ezért inkább gyakoró elmebetegek.

Grafén:

Egy kérdésem van ezzel kapcsolatban.99,9% grafénoxid az ampullákban? -Hát normális Margit?

A nemzetközi sajtóban hetek óta kering egy rémítő elmélet, miszerint a Pfizer-vakcina 99,9 százalékban grafén-oxidot tartalmaz, amely mérgező. Jane Ruby egészségügyi közgazdász, gyógyszerkutató, valamint Richard Delgado biostatisztikus is az ügy mellé állt.

Nem ez az első álhír, amely le akarja járatni a vakcinákat, korábban Kína is szándékos dezinformációs kampányt indított a Pfizer ellen, de volt olyan orosz elmélet is, miszerint, egyes oltóanyagok mindenkit majommá változtatnak.

SOKAN SAJNOS A LEGVADABB GONDOLATOKKAL IS EGYETÉRTENEK, TESZIK MINDEZT AZÉRT, MERT SOKKAL EGYSZERŰBB MEGÉRTENI EZEKET AZ EGYSZERŰ, LEBUTÍTOTT NARRATÍVÁKAT.
Emellett azok az emberek, akik vevők ezekre az elméletekre, külön közösséget alkotnak, az összetartozás pedig plusz élményt ad” – mondta a professzor, aki emellett hangsúlyozta, hogy se a Pfizer, se az egyéb vakcinával beoltottaknak nincs mitől tartaniuk, ugyanis nem tartalmaznak grafén-oxidot. A virológus kíváncsiságból – és félig-meddig viccből – azt is kipróbálta, mi történik akkor, ha egy kanalat odatart a Pfizer-vakcinával oltott családtagjainak karjához. A fémes tárgy természetesen azonnal a földre esett, ami azt jelenti, hogy a spanyol kutatók által „bizonyítékként” emlegetett biomágnesességnek nyoma sincs. Emellett kiemelte, hogy még ha az oltóanyagok tartalmaznának is grafén-oxidot, ilyen mennyiségben akkor sem vezetnének halálhoz.

Na kérem – hülyeségről: Digitális kanál

Ezen kanállal ha hiszik hanem, mindenki megmérheti valóban egy kanál leves van e egy kanál levesben. Nem derült ki mire való, de jó hogy lehet kapni /Atti/

koronatanu COVID19

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük