Íme az Antikrisztus eljött

Bill Gates például a vagyonát a járvány okozta válság alatt is több mint húsz százalékkal növelte tudta és hát természetesen tovább gazdagodott a koronavírus ideje alatt Márk Zuckerberg is, aki március eleje óta 28 egész 4 milliárd dollárral lett gazdagabb így a Bloomberg listáján dobogós helyen áll összesen 105 milliárd dollárral.  Miért fontos ez? Hát azért mert a világ leggazdagabb emberei most éppen nagy bevásárlásra készülődnek a világ minden országában és ez Magyarországon is pontosan így történik. Egyenlőre egyébként ezek a csúcs gazdag emberek akár Magyarországon akár a nemzetközi piacokon kivárnak.  Azt várják hogy minél olcsóbban hozzá tudjanak jutni azokhoz a cégekhez, vagy akár most például szállodákhoz amelyekhez korábban nem tudtak hozzájutni tehát mint a hiénák vagy éppen mint a dögkeselyűk várják azt, hogy az a koronavírust ez a pandémia  tönkre tegye a cégeket és ezeket a cégeket aztán aprópénzért vagy akár ugye most szállodákat fel tudjanak majd vásárolni.
Ennek az egész folyamatnak van most már egy fő ideológusai is úgy hívják hogy Klaus Schwab, aki a világgazdasági fórum első embere ő tehát nem akárki hiszen a világgazdasági fórum alapítója és ügyvezető elnöke aki mindenről nemrégiben könyvet jelentetett meg Great reset, magyarul a nagy visszaállítás címmel. Annak az ideológiának a bibliája amely a koronavírus utáni új világrendről szól.  Mindenekelőtt nézzük meg akkor közelebbről hogy egészen pontosan ki is ez a Klaus Schwab az új világrend fő ideológusa .
Németországban született 82 évvel ezelőtt. 2004-ben  Izraeltől Dan David díjat kapott, ezen kívül többek között a Genovai egyetem valamint az izraeli Ben-Gurion Egyetem  tiszteletbeli professzora rengeteg egyéb titulusa mellett Schwab tagja a  Peres Center for 10 nevű szervezetnek amelyet Simon Peres izraeli miniszterelnök majd államelnök alapított. Ezenkívül  az ENSZ fejlesztés tervezési bizottságának alelnöke illetve a sokáig titokban ülésező a világ vezető pénz emberei politikusai által alkotott bilderberg csoport tagja volt.
Akkor most nézzük meg hogy pontosan mit is ír Klaus Schwab az új világrendet jelentő művében, a Great reset-ben vagy nagy visszaállítás című művében ő azt írja hogy a covid-19 válság az emberek életének minden oldalát érinti a világ minden sarkában de nem feltétlenül a tragédia az egyetlen öröksége éppen ellenkezőleg a járvány ritka lehetőségeket kínál a világ újra gondolás ára csak meg hogy a saját szavaival Klaus Schwab. Hogyan is mondja el ezt nekünk:

  • A Covid19 esetek, bemutatják nekünk, hogy a régi rendszerek nem integrálhatóak be többé a 21. században. A társadalmi kohézió, a méltányosság és a befogadó képesség alapvető hiánya lelepleződött. Röviden, egy nagy Great reset-re van szükségünk.
  • Dönthetünk úgy, hogy passzívak maradunk, ami a nacionalista rasszista irányzatok trendek felerősödéséhez vezet. Polarizáció, nacionalizmus, rasszizmus és végül megnövekedett társadalmai nyugtalanság és konfliktusok.
  • – De van egy másik választásunk. Építhetünk egy új társadalmi szerződést kiemelten bevonva a következő generációt.

De szükséges e egy újfajta marxista kapitalizmus, hogy túléljük a 4. ipari forradalmat? Amelyben már az embereknek, sem magántulajdona, sem magán élete nincs. Viszont cserébe ígér egy földi menyországot?
Ha igy van, akkor  íme az Antikrisztus eljött. 


Bemutatása a Wikipédia forrása szerint:
Oktatás
Schwab doktorált közgazdaságtanból szerezte a University of Fribourg , [4] a doktori Engineering a zürichi ETH (Swiss Federal Institute of Technology) [5] és a Master of Public Administration a John F. Kennedy School of Government at Harvard Egyetem . [6] Doktori fokozatának megszerzése előtt mérnökként végzett az ETH Zürichben, és közgazdászként a Fribourgi Egyetemen. idézet szükséges ] .
Ezenkívül 17 díszdoktori címet [7] kapott, köztük a London School of Economics-tól , [8] a Szingapúri Nemzeti Egyetemtől , [9] KAIST -tól [10] és több mint egy tucat más egyetemen, Kaunas-tól. Haifa Bangkokba. [11] [12] [13] Ő is tiszteletbeli professzora a University of Geneva , a Ben-Gurion Egyetem Izrael [14] , és a kínai külügyi Egyetem . [15]
“Abitur” vagy középiskolai végzettségét a németországi Ravensburgi Humanistisches Gymnasiumban szerezte . idézet szükséges ]
Szakmai élet
Schwab 1972 és 2003 között a genfi ​​egyetem üzletpolitikájának professzora volt , azóta tiszteletbeli professzor. [16] 1979 óta közzétette a globális versenyképességről szóló jelentést , amely a világ országainak termelékenységének és gazdasági növekedésének növekedési lehetőségeit értékelő éves beszámolót írt közgazdászok csoportja. [17] A jelentés a Schwab által kifejlesztett módszertanon alapul, amely a versenyképességet nem csak a termelékenység, hanem a fenntarthatóság kritériumai alapján is méri. [18]
Számos könyv szerzője és társszerzője, többek között a The Fourth Industrial Revolution (2016), [19] Shaping the Fourth Industrial Revolution (2018, Nicholas Davis-szel), [20] COVID-19: The Great Reset (2020, Thierry-vel). Malleret), [21] és az érdekeltek kapitalizmusa (2021-ben jelenik meg Peter Vanham mellett). [22]
Alapok
1971-ben Schwab nonprofit alapítványként megalapította az Európai Menedzsment Fórumot [23], amely 1987-ben a Világgazdasági Fórum lett , és elkötelezett a világ állapotának javítása mellett. Megalapította a WEF-et 1971-ben, ugyanabban az évben, amikor kiadta a Moderne Unternehmensführung im Maschinenbau (24) (Modern vállalati menedzsment a gépiparban) c. Ebben a könyvben azzal érvelt, hogy egy modern vállalkozás vezetésének nemcsak a részvényeseket, hanem az összes érdekeltet is ki kell szolgálnia(die Interessenten), a hosszú távú növekedés és jólét elérése érdekében. A Schwab a WEF megalakulása óta a több érdekelt felet képviseli. 2015-ben a svájci kormány hivatalosan “nemzetközi testületként” ismerte el a WEF-et. [25] A Schwab irányítása alatt a WEF arra törekedett, hogy népszerűsítse imázsát, mint a megbékélési erőfeszítések mozgatórugóját a világ különböző részein, és számos együttműködés és nemzetközi kezdeményezés katalizátorként működjön.
1998-ban, Schwab és felesége alapította a Schwab Alapítvány szociális vállalkozási , a másik civil szervezet székhelye Genf , Svájc .
2004-ben Schwab új alapítványt hozott létre az egymillió dolláros nyeremény felhasználásával az akkor Izraeltől kapott Dan David- díjból . A Fiatal Globális Vezetők Fórumának [26] célja egy kivételes (40 év alatti) emberek dinamikus globális közösségének létrehozása, amelynek jövőképe, bátorsága és befolyása van a pozitív változások ösztönzésére a világban.
2011-ben megalapította a Globális Shapers Közösséget , a helyi közösségek globális hálózatát vagy “központjait”, 20-30 év közötti fiatalok körében, akik kivételes potenciáljukban, teljesítményükben és arra törekednek, hogy hozzájáruljanak közösségeikhez. 2020. június 9-én 421 hub működik, 9 731 Shaperrel. [27]
Egyéb tevékenységek és díjak

Pályafutása korábbi éveiben számos vállalati igazgatóságban dolgozott, mint például a The Swatch Group , a The Daily Mail Group és a Vontobel Holding . A Bilderberg Csoport irányítóbizottságának volt tagja . [37] Az FC Bayern München tiszteletbeli tagja .